diumenge, 13 de gener del 2008

Sexualitat

Us enviaré a diferents webs que espero que us siguin útils, tant per la vostra vida personal com per l'assignatura d'experimentals!

La web teenwire.com té uns diagrames senzills sobre el tema de la reproducció i la sexualitat humana. Us he fet una tria però si voleu visitar la web (si domineu l'anglès) feu clik a l'enllaç.

1. Per començar una mica d'informació general (encara que algun esquema no és gaire clar): Diagrames del òrgans genitals


2. Diferències en els genitals externs. Sabeu si sou normals? Es normal que els vostres genitals tinguin la forma que tenen? Feu clik aqui DETRAS DE LA HOJA DE PARRA


3. Ara que sabem com són els genitals externs i interns és necessari entendre per què les noies tenen la regla i els nois no. Què passa a l'interior dels genitals? EL CICLE MENSTRUAL



4. Les relacions sexuals poden suposar un problema degut a les malalties de transmissió sexual (MTS) o a embarassos no desitjats.
Per evitar-los (les MTS i els embarassos) s'han inventat els MÈTODES ANTICONCEPTIUS.


5. Per últim us poso un vídeo boníssim, desgraciadament està en anglès i potser la majoria no entendreu res.
How Pregnancy Happens (Com Es Produeix l'Embaràs?)
Do you know how pregnancy begins? From pre-ejaculate to implantation, find out everything you need to know about getting pregnant. (Saps com comença un embaràs? Desde el pre-ejaculat fins a la implantació, troba tot el que necessites saber sobre quedar-se embaraçada).

6. Ah! I la web per excelència a Catalunya sobre preguntes de sexualitat més típiques que podeu fer-vos, des de les pors de la primera vegada, fins al "petting", l'embaràs...etc... amb xat i blog inclosos!:
SEXE JOVES!